Gå til hovedindhold

Ventilations­anlæg

Specialtilpassede ventilationsløsninger, der opfylder jeres behov.

Få uforpligtende tilbud

Den rette ventilations­løsning sikrer velvære, trivsel og sundhed

Hos Airheat bygger vi specialtilpassede ventilationsanlæg til mange forskellige former for erhverv og brancher. Vi specialtilpasser altid vores ventilationsanlæg, så de matcher kundens behov. Det betyder også, at vores kunder aldrig får en hyldevare, men et professionelt og gennemarbejdet anlæg fra vores egen produktion i Danmark.

Den rette ventilationsløsning sikrer både energioptimering samt et bedre og sundere indeklima for virksomhedens ansatte. Om det er i form af industri-, komfort- eller central boligventilation leverer vi en brugervenlig løsning af høj kvalitet.

Træindustri

I træindustrien er det essentielt med et miljø, der fremmer både sundhed og kvalitet – for medarbejdere og træproduktet. Hos Airheat forstår vi, at præcis styring af temperatur og luftfugtighed er kritiske faktorer for at opretholde et optimalt arbejdsmiljø og producere et kvalitetsprodukt.

Vores ventilationsanlæg er designet til at møde træindustriens unikke krav med specialtilpassede løsninger, der sikrer det rette temperatur- og fugtighedsniveau.

Vores løsninger sikrer luft til stærke virksomheder

Stålindustri

Varme og luftfugtighed er ikke de vigtigste faktorer i stålindustrien, men det er til gengæld den rette udluftning og det gode indeklima. Det er afgørende i en virksomhed, hvor der bearbejdes stål, at medarbejdere og svejsere beskyttes mod skadelige påvirkninger i luften.

Airheats ventilationsanlæg er konstrueret til at håndtere de kraftige og potentielt skadelige påvirkninger fra svejseprocesser og sikrer dermed et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Vi leverer robuste og effektive løsninger, der fjerner den forurenede luft og sørger for, at dine medarbejdere kan ånde let i et rent og sikkert indeklima.

Vores løsninger sikrer luft til stærke virksomheder

Fødevare­industri

For fødevareproducenter er det kritisk, at produkterne er beskyttet mod luft udefra. Det imødekommer Airheat, da vi leverer avancerede, lukkede ventilationssystemer, som sikrer, at fødevarerne bliver skånet fra udefrakommende luft – selv under filterskift.

Som kunde vælger du selv, om ventilationsløsningen eksempelvis skal coates indvendigt, for vi specialtilpasser løsningen efter dine konkrete ønsker.

Vores løsninger sikrer luft til stærke virksomheder

Medicinalindustri

Det er afgørende i medicinalindustrien at opretholde ren luft og høj luftkvalitet. Vores specialtilpassede ventilationsløsninger er konstrueret til at garantere en total adskillelse af forurenende luft og ren luft, hvilket er essentielt i fremstillingsprocessen af medicin.

Vores systemer sikrer samtidig, at både luftfugtighed og temperaturer er konstant, så processen overholder standarderne for produktionen.

Vores løsninger sikrer luft til stærke virksomheder

Få et specialtilpasset tilbud

Du får som kunde hos Airheat aldrig bare en hyldevare, men en specialtilpasset ventilationsløsning, der opfylder lige netop jeres konkrete behov. Vi har egenproduktion i Danmark, og du får altid din løsning til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver gerne et specialtilpasset og uforpligtende tilbud.

Luft til grøn omstilling

Hos Airheat er vi stolte af at bidrage til den grønne omstilling med vores ventilationsløsninger, der både sikrer et bedre indeklima og energioptimering. Det er både godt for vores kunders pengepung og klimaet.

Har du brug for varmluftsaggregater?

Vi har også den rette løsning til dig, der leder efter energioptimerede varmluft- og ventilationsaggregater til rumopvarmning, korntørring og ventilation.