Gå til hovedindhold

Varmlufts­aggregater

Projekttilpassede varmluftaggregater til opvarmning, tørring og ventilation.

Få uforpligtende tilbud

Vores egen­producerede varmluft- og ventilations­aggregater sikrer en mere økonomisk drift

Airheat er foretrukken leverandør af specialtilpassede varmluft- og ventilationsaggregater til en bred vifte af erhvervsbehov. Vores produkter er ideelle til opgaver som rumopvarmning og korntørring, og de finder anvendelse i alt fra produktionshaller til institutioner. Vi tilbyder landsdækkende levering af vores aggregater af høj kvalitet og effektivitet.

Som din professionelle samarbejdspartner tager vi os tid til at forstå dine unikke behov, og det er vores mål at sikre, at hver eneste kunde får den bedst mulige varmluftløsning specialtilpasset til netop deres specifikke behov. Vi leverer egenproducerede, specialopbyggede og projekttilpassede varmluftaggregater, der ikke blot opfylder dine forventninger, men også bidrager til energioptimering.

Rumopvarmning

Vores specialtilpassede produkter inden for varmluft- og ventilationsaggregater er ideelle til opvarmning af mange forskellige typer af bygninger og haller som fx lagerhaller og autoværksteder. Virkningsgraden er høj for vores produkter, så rumopvarmningen energioptimeres mest muligt.

Vores indirekte fyringssystemer sikrer, at varmen afgives til luften via varmeveksler samt sender de potentielt skadelige brændingsprodukter ud af systemet og bygningen.

Vores løsninger sikrer luft til stærke virksomheder

Korntørring

Airheats varmluftaggregater er optimale til korntørring, da vores indirekte fyringssystemer blandt andet sikrer, at røggasserne ledes væk fra både korn og bygning. Der opnås derfor en ren opvarmningsluft, der er optimal, når der forædles til fødevarer.

Vi specialtilpasser naturligvis løsningen og systemet alt efter jeres behov.

Vores løsninger sikrer luft til stærke virksomheder

Malerkabiner

Vores specialtilpassede systemer sikrer den rette, rene luft i opvarmningen af malerkabiner. Vores indirekte fyringssystemer sikrer nemlig, at forbrændingsluften og den opvarmede, rene luft ikke på noget tidspunkt er i berøring med hinanden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud om netop jeres behov til en løsning inden for varmluft- og ventilationsaggregater.

Vores løsninger sikrer luft til stærke virksomheder

Få et specialtilpasset tilbud

Du får som kunde hos Airheat aldrig bare en hyldevare, men en specialtilpasset ventilationsløsning, der opfylder lige netop jeres konkrete behov. Vi har egenproduktion i Danmark, og du får altid din løsning til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver gerne et specialtilpasset og uforpligtende tilbud.

Luft til grøn omstilling

Hos Airheat er vi stolte af at bidrage til den grønne omstilling med vores ventilationsløsninger, der både sikrer et bedre indeklima og energioptimering. Det er både godt for vores kunders pengepung og klimaet.

Vi tilbyder også specialtilpassede ventilationsanlæg

Hos Airheat får du altid et professionelt, specialtilpasset og gennemarbejdet ventilationsanlæg fra vores egen produktion i Danmark.