Gå til hovedindhold

Om airheat

Airheat har siden 1995 leveret løsninger i hele Skandinavien og flere steder i Europa med fokus på effektive og specialtilpassede ventilations- og varmluftsløsninger af høj kvalitet. Luften er for os en betydningsfuld kilde til en sund og velfungerende hverdag med trivsel og velvære i hvert eneste åndedrag.

Vi er eksperter i det gode indeklima

Airheat er en ordreproducerende ventilationsvirksomhed med egenproduktion i Danmark og specialister i intelligente løsninger, der flytter luft, og som sikrer optimale og sunde indeklimaforhold for vores kunder.

Siden vores begyndelse i branchen i 1995 har vi løbende optimeret vores produkt, proces og fremstilling af varmluftaggregater og ventilationsløsninger som centralanlæg i boligprojekter, på kontorer eller i store industrielle omgivelser som værksteder og større haller.

Vi er eksperter i specialtilpassede, digitaliserede systemer og løsninger, hvor vi sætter en ære i at yde et højt serviceniveau for vores kunder, der tæller alt fra den lokale VVS’er til totalentreprenøren.

Vores kunder får aldrig bare en hyldevare, men en løsning, der er tilpasset specifikt til projektet og til priser, der konkurrerer med standardløsningerne.

Vores ventilations­løsninger bidrager til den grønne omstilling

Kvalitet og præcision er kernen i alt, hvad vi gør. Vi forstår, at hver kunde har unikke behov, og vi stræber efter at levere præcist og hurtigt hver eneste gang. Vi er stolte af, at vores systemer er en væsentlig forudsætning for grønt byggeri.

For med vores løsninger gør vi det nemt for vores kunder at leve op til de bæredygtige ambitioner i byggeriet. Vores anlægs teknologiske løsninger muliggør energioptimering og sikrer data på CO2-udledning samt sporbarhed af produkter og produktion.

Med udgangspunkt fra det gamle mejeri i den vestjyske by Idom sætter vi en ære i at kunne bidrage lokalt med arbejdspladser og opbakning. Vores rummelige arbejdsplads med social ansvarlighed og det enkelte individ i fokus sikrer luft til hverdagen for vores dygtige og forskelligartede medarbejdergruppe.

Vores kunder får ikke bare en leverandør, men en stærk samarbejdspartner inden for avancerede ventilationsløsninger, der sikrer luft til byggeriet. For vi ved, at luften er en forudsætning for grøn omstilling og sundt indeklima.

Vi elsker en god udfordring, hvor kravene til vores produktion er store. Jo større jo bedre, vil jeg næsten sige”

Bent Jensen Thusgaard

Produktionsdirektør og medejer

Kvalitetssikring

Vores professionalisme er din sikkerhed for kvalitet og præcision i vores specialtilpassede ventilationsløsninger. Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedst mulige service, og vi tilstræber altid en hurtig og præcis leveringstid med kvaliteten i fokus.

Vi specialtilpasser og ordreproducerer alle vores ventilationsløsninger og varmluftaggregater i egen produktion, og derfor får vores kunder aldrig en standardvare. Vi kvalitetssikrer hver eneste løsning og er medlem af både Dansk Industri og Veltek.

Luft til grøn omstilling

Hos Airheat bidrager vi til den grønne omstilling med vores ventilationsløsninger, da vi genbruger mest muligt luft i vores systemer. Vores produkter genanvender nemlig den varme, som allerede har været varmet op ved at tage den friske luft og varme op med den allerede brugte luft. Vores systemer bruger derfor væsentligt mindre energi på at varme op fra bunden.

 

Bedre ventilatorer sikrer samtidig energioptimering, hvilket i sidste ende er bedre for både pengepungen, klimaet og indeklimaet. Vi hjælper gerne i skiftet fra olie eller gas til fjernvarme eller varmepumpe, hvor vi rådgiver jer til den bedst mulige løsning.

Airheats intelligente og digitale styringer hjælper vores kunder med at overvåge virksomhedens systemer med ugentlige rapporter. På den måde gør vi det muligt at holde øje med energiforbrug, temperatursvingninger og flere andre parametre, så vores kunder konstant kan sikre optimal drift.

Vi støtter lokalt

Det er en stor ære, at vi kan bidrage lokalt med både arbejdspladser og opbakning til en række foreninger.

Få et specialtilpasset tilbud

Du får som kunde hos Airheat aldrig bare en hyldevare, men en specialtilpasset ventilationsløsning, der opfylder lige netop jeres konkrete behov. Vi har egenproduktion i Danmark, og du får altid din løsning til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver gerne et specialtilpasset og uforpligtende tilbud.