Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

Luft til luft varmepumpe til erhverv og privat

Hos Airheat finder du kvalitets luft til luft varmepumper. Mærkerne du finder her er bl.a. Nordic og REMKO, heraf der er varianter af de forskellige mærker. Vores varmepumper er kendt for at være af høj kvalitet med en lang holdbarhed.

Luft/luft varmepumpen er en god og billig varmekilde til både erhvervsbygninger og private hjem. Derudover bidrager den til et godt og sundt indeklima, hvor støv og fugt i luften løbende skiftet ud.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe trækker varmen ud af luften udenfor og sender det ind i huset. Varmepumpen er ideel til et mindre hus eller sommerhus, hvor der ofte er el-varme. Dette betyder, at du hurtigt vil opleve at få flere penge mellem hænderne, da en luft til luft varmepumpe er væsentlig billigere end el-varme. Derudover kan du med ro i maven installere en luft til luft varmepumpe, da denne netop er langt mere miljøvenlig end fx el-varme.

Når varmepumpen skal installeres, bores der et hul i ydremuren, så pumpens indedel og udedel kan forbindes med et rør. Når I vælger, at varmepumpen skal opvarme et helt hus, så er det vigtigt, at I overvejer placeringen. Placeres pumpen fx i soveværelset vil dette rum givetvis være varmere end de andre, samt skal døren stå åben for at varmen kan fordele sig ordentlig ud i de andre rum.

Varmepumpe luft til luft pris

Luft/luft varmepumper varierer meget i pris alt efter mærke og størrelse. Du kan derfor med fordel undersøge markedet grundigt inden, du køber en lille og dyr varmepumpe. Du skal bl.a. overveje, hvor stor luft til luft varmepumpen skal være i forhold til, hvor stor bygningen, du ønsker at opvarme, er. Er det et større hus skal varmepumpen naturligvis være større end hvis det er et mindre sommerhus.

Du kan desuden med fordel tjekke op på de forskellige mærker for at se, hvorvidt nogle mærker opfylder flest mulige af dine krav. Hvis du er i tvivl om, hvilke mærker og størrelser, der er den rigtig for din bygning, så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan du bedst mulig opvarmer dit hus/ erhvervsbygning med luft/luft varmepumpe.​

Ønsker du mere information om luft til luft varmepumper?

​Vi hjælper dig gerne med dit spørgsmål eller forespørgsel om tilbud. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af