Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

Boligventilation

Boligventilation med varmegenvinding

Der er mange fordele ved at vælge SALDA ventilationsanlæg fra AIRHEAT til din bolig. Du får skiftet luften hele tiden, så der er et sundt indeklima og lav luftfugtighed for at minimere risikoen for fugtskader. Derudover er det en billigere måde at udlufte på end at åbne vinduerne, fordi anlægget er med varmegenvinding. Det betyder, at anlægget genbruger varmen fra den udsugede luft til at opvarme den friske luft, som sendes ind i boligen. Dermed er varmetabet ikke så stort, som når du lufter ud.

SALDA boligventilation kan bruges i både nye og gamle huse. Boligventilationen består af et ventilationsanlæg, rørpakker og vandlås. Hertil kan du tilvælge rumlyddæmpere, hvis du synes, der er støjgener fra rum til rum fx tv, snak eller lignende. Ved installation skal der trækkes rør på loftet i hjemmet, og det har en betydning, hvis du vil installere boligventilation i ældre huse med fladt tag eller huse med loft til kip. I de tilfælde skal loftet demonteres for at lave skjult rørføring.

Vi vil her vise dig, hvordan du sammensætter din SALDA boligventilationspakke, så det passer til dit hjem og behov.

Sådan sammensætter du ventilation

  • Først vælger du ventilationsanlæg, som er grundstenen i den samlede boligventilation. Det er her luften passerer og varmegenvindingen sker.
  • Derefter vælger du rørpakke efter din boligs størrelse. Pakkerne indeholder alt, du skal bruge til montering af ventilationen.
  • Rumlyddæmpere er valgfrie. De monteres i hvert rum for at forhindre, at der bliver transporteret støj fra rum til rum. De kan eftermonteres, hvis du efter montering føler dig generet af støjen fra fx tv, snak eller lignende. Det er ikke et must, men kan øge komforten ved at have anlægget.
  • Vandlåsen skal du have med hvis det er modstrøm eller krydsveksler. Vi anbefaler vandlåsen fra herpå siden, men du kan i princippet vælge en vandlås til vaskemaskiner og lignende. Den sørger for, at kondensvandet ikke løber ud på loftet, og den er derfor vigtigt at få med.
  • Når anlægget er monteret, skal det indreguleres, for at det lever op til bygningsreglementet. En AIRHEAT samarbejdspartner sørger for at justere anlægget, så det kører optimalt. Det er en god måde at blive klogere på din nye boligventilation, og hvordan du styrer den.

​​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af