Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

Ventilationsanlæg til erhverv fås lige her på siden

Hos AIRHEAT A/S tilbydes levering og montering af mange forskellige ventilationsanlæg til erhverv. Vi har over 35 års erfaring inden for ventilationsløsninger og kan derfor være behjælpelige med forskellige opgaver. Vi servicerer virksomheder over hele Danmark.

Vores primære arbejde består i levering og montering af ventilationsanlæg hos forskellige virksomheder i landet. Vi leverer ventilationsløsninger til værksteder, produktionshaller, institutioner og kontorer samt udsugning til industri, autoværksteder og lignende. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis vi skal sikre en optimal ventilation hos dig.

Forskellige former for ventilation

Der findes forskellige former for ventilation, eksempelvis komfortventilation, boligventilation og industriventilation. Den rigtige ventilation sikrer et godt indeklima, hvilket betyder meget for vores generelle velvære, idet det påvirker vores trivsel og sundhed. Derudover er det med til at energioptimere, således at du kan spare penge. Derfor bør du aldrig gå på kompromis på dette område.

Vi leverer altid specialopbyggede systemer, som passer lige ind i den pågældende virksomheds behov og ønsker. Vores løsninger lever altid op til alle gældende myndigheders krav. Derudover er de af høj kvalitet og er meget brugervenlige.

Kontakt os for flere oplysninger

Skal vi levere et komplet ventilationsanlæg til en attraktiv pris hos din virksomhed, så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon: +45 9748 5300 eller på mail: info@airheat.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Ønsker du mere information om ventilationsanlæg?

​Vi hjælper dig gerne med dit spørgsmål eller forespørgsel om tilbud. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af