Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

Korntørring

AIRHEATs danskproducerede varmluftsaggregater er af vendekammer typen, hvilket vil sige at røggasserne vender i vandrette rørrækker. Dette bevirker, at der sker en optimal afkøling af røggasserne, som må siges at være af altafgørende betydning for økonomisk drift. 

Forbrændingskammeret i AIRHEAT’s varmluftaggregater er fremstillet af rustfrit syrefast stål, hvilket sikrer varmluftsaggregatet en lang levetid. Dækpladerne omkring brandboks og varmeveksler er isolerede.

Ventilator og motor er placeret på en svingningsdæmpet konstruktion, som modvirker forplantning af støj til omgivelserne.

Varmluftaggregaterne leveres med galvaniserede plader.

AIRHEAT varmluftsaggregater er velegnet til f.eks. korntørring eller andre tørre processer, her produceres aggregaterne helt op til 4500 kW.

Aggregaternes varmekilde, i form af en olie- eller gasbrænder, producerer varme i brandkammeret, hvorefter den fordeles ud i vendekamrene og videre til skorstenen. Ventilatoren, der er anbragt i aggregatets bund, blæser samtidig kold luft op omkring brandkammer og vendekamre. Den opvarmede luft fordeles herefter ud gennem udblæsningssystemet indtil den ønskede temperatur er opnået.

Korntørringsanlæg​

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1
​7500 Holstebro

CVR: 10327903

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 97 48 53 00

✉ E-mail: info@airheat.dk

Sprog

Praktisk info

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

Bank information:

Nykredit Bank Reg. nr.: 8117 Kontonr.: 4391009

IBAN-nr.:

DK3781170004391009 Swift-kode: NYKBDKKK

Følg os

Vi er stolte sponsor og støtter