Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

Korntørring

AIRHEATs danskproducerede varmluftsaggregater er af vendekammer typen, hvilket vil sige at røggasserne vender i vandrette rørrækker. Dette bevirker, at der sker en optimal afkøling af røggasserne, som må siges at være af altafgørende betydning for økonomisk drift. 

Forbrændingskammeret i AIRHEAT’s varmluftaggregater er fremstillet af rustfrit syrefast stål, hvilket sikrer varmluftsaggregatet en lang levetid. Dækpladerne omkring brandboks og varmeveksler er isolerede.

Ventilator og motor er placeret på en svingningsdæmpet konstruktion, som modvirker forplantning af støj til omgivelserne.

Varmluftaggregaterne leveres med galvaniserede plader.

AIRHEAT varmluftsaggregater er velegnet til f.eks. korntørring eller andre tørre processer, her produceres aggregaterne helt op til 4500 kW.

Aggregaternes varmekilde, i form af en olie- eller gasbrænder, producerer varme i brandkammeret, hvorefter den fordeles ud i vendekamrene og videre til skorstenen. Ventilatoren, der er anbragt i aggregatets bund, blæser samtidig kold luft op omkring brandkammer og vendekamre. Den opvarmede luft fordeles herefter ud gennem udblæsningssystemet indtil den ønskede temperatur er opnået.

Se oversigt

Korntørringsanlæg​

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af