Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

Varmluftaggregater til opvarmning, tørring og ventilation

Er du på udkig efter varmluftaggregatertil virksomheden? Hos AIRHEAT har vi specialiseret os i varmluft- og ventilationsaggregater, som kan benyttes til blandt andet rumopvarmning og korntørring med videre. De anvendes inden for en lang række erhverv såsom i produktionshaller og på institutioner med videre. Vi leverer aggregater til virksomheder i hele landet.

Vi er en professionel samarbejdspartner, som sætter den enkelte kundes ønsker i centrum i vores arbejde. Det betyder eksempelvis, at vi altid sætter god tid af til hver enkelt kunde, hvor vi kan snakke om forventninger og behov. Du kan med andre ord trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Specialopbyggede og projekttilpassede varmluftaggregater

Vi har over 35 års erfaring med forskellige former for aggregater til ventilation, opvarmning og tørring. Vores speciale er specialopbyggede og projekttilpassede aggregater. De er alle af høj kvalitet, ligesom de er bygget til at give en bedre energioptimering.


Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​Specialkedler
  • ​Korntørringskedler
  • ​Varmluftaggregater
  • ​Ventilationsaggregater
  • ​Aggregater til rumopvarmning.

Varmluftaggregaternekan anvendes i de fleste virksomheder i forbindelse med traditionel rumopvarmning, ventilationsanlæg og tørreprocesser. Aggregaterne har et vendekammer, så røggasserne vender i vandrette rørrækker.

​Det medfører en optimal afkøling af røggasserne og dermed en mere økonomisk drift. Dertil kommer den svingningsdæmpende konstruktion, som forhindrer, at støj forplanter sig til omgivelserne.​

Kontakt os for at få mere information om vores aggregater

Vi fortæller meget gerne mere om vores ventilations- og varmluftaggregater, ligesom vi gerne sender mere information. Vi har konkurrencedygtige priser og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning lige efter dine behov.

Ring gerne til os på telefon: +45 9748 5300 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail: info@airheat.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Ønsker du mere information om varmluftaggregater?

​Vi hjælper dig gerne med dit spørgsmål eller forespørgsel om tilbud. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af