Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

​Udsugningsanlæg til værksted, industri og bolig

Mangler du en udsugning til værksted eller et andet sted? Hos AIRHEAT har vi stor ekspertise inden for udsugningsanlægtil industri, boliger og værksteder. De anvendes til at forbedre indeklimaet og varmeøkonomien på opholdsarealer, men de kan også anvendes til at fjerne svejserøg, luftgener og gasser på værksteder. Vi leverer anlæg i hele Danmark.

Vi har over 35 års erfaring med udsugnings- og ventilationsanlæg. Derfor er vi i stand til at rådgive alle virksomheder professionelt til den bedste løsning efter de pågældende behov. Alle vores anlæg er af høj kvalitet. Samtidig er de konstrueret med henblik på at give en bedre energioptimering.


Fjern urenheder, fugt og støv med et udsugningsanlæg

Udsugningsanlægforbedrer indeklimaet i boliger ved at fjerne urenheder som for eksempel pollen, støv og os fra indblæsningsluften. Samtidig nedsætter anlægget luftfugtigheden, så svamp, mug og støvmider ikke udvikler sig. Dertil kommer, at modstrømsveksleren anvender den varme udsugningsluft til at opvarme den kolde indgående luft.

Vi har endvidere et bredt udvalg af udsugningsanlægtil industri såsom sugevogne, el-slangeruller og sugearme. Sugevogne er velegnede til udsugning i snedkerværksteder i forbindelse med støvgener med videre. 

Sugearme er især velegnet ved røg- og luftgener på for eksempel et svejseværksted. Vores anlæg bliver naturligvis specialopbygget og projekttilpasset til den enkelte kundes behov.

Kontakt os for at få et tilbud på et bedre indeklima

​Vi er altid klar til en snak om de mange muligheder inden for udsugningsanlæg, hvor vi samtidig kan give råd og vejledning. Vi har konkurrencedygtige priser og laver altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. 


Ring til os på telefon: +45 9748 5300, hvis du ønsker mere information. Du kan også skrive til os på e-mail: info@airheat.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du mere information om udsugningsanlæg?

​Vi hjælper dig gerne med dit spørgsmål eller forespørgsel om tilbud. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af