Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

​Om AIRHEAT

​AIRHEAT A/S har sine hovedkompetencer i fremstilling af varmluftaggregater, ventilationsaggregater, til såvel boligventilation, som til mindre værksteder, større fabrikshaller, institutioner og kontorer.

AIRHEAT konstruerer specielle varmluftaggregater til sprøjtekabiner og proces anlæg, bl.a. varmluftaggregater for olie og gas op til 4500 kW. Herudover forhandles et bredt udvalg af produkter: Varmekanoner olie eller gas, varmeventilatorer, affugtere, varmepumper, tørreskabe, klimaaggregater, skorsten og m.m.


Også specialopgaver, eksempelvis sugevægge, lydkasser, emhætter, taghætter og lignende, udføres efter kundens ønske og specifikationer.

​Ventilationsaggregaterne udgør efterhånden den største del af omsætningen og disse produceres såvel til boliger, som værksteder, større haller, institutioner og kontorer. Nogle kombinerer varmluftaggregater og ventilationsanlæg i et komplet anlæg, som sikrer et optimalt klima og et minimalt energiforbrug.

​AIRHEAT har siden 1995 leveret løsninger i hele Skandinavien, samt flere steder i Europa, både industriventilation, komfortventilation og varmeluftaggregater.

​Hos AIRHEAT hjælper vi gerne kunden med at finde den rigtige og optimale løsning på en ventilations- og opvarmningsopgave. Vi sætter en ære i, at yde kunden den bedst mulige service.

Kvalitet og præcision i leveringerne har en høj prioritet. Vi tilstræber en hurtig og præcis leveringstid, og da vore løsninger er tilpasset kundens behov ordreproduceres stort set alt, når der er tale om leverancer til værksteder og industri.

Vi er medlem af​

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af