Projekttilpassede systemer

Specialopbyggede systemer

Bedre energioptimering

Over 35 års erfaring

Kalorifere til opvarmning af erhvervslokaler​

​Ønsker du mere information om kaloriferetil opvarmning af lokaler i virksomheden? Hos AIRHEAT er vi eksperter på området, og derfor kan vi varetage et hav af forskellige opgaver. Vi servicerer alle virksomheder i hele Danmark. 


Vi har over 35 års erfaring med kalorifere til erhverv. Igennem årene har vi løst diverse opgaver for tilfredse kunder, og vi står også klar til at hjælpe dig. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og de er naturligvis bygget til at give en bedre energioptimering i virksomheden. 

Flotte og funktionelle kalorifere i høj kvalitet

​Vores vandbårne kalorifere til varme er kendetegnet ved det funktionelle og flotte design. Varmekalorifererne er særdeles velegnede til opvarmning af for eksempel biludstillingshuse, lagerbygninger og værksteder med videre.


Vi kan levere varmekaloriferen med automatisk eller manuel styring. Termostaten er indbygget i aggregatet. Volcano-modellerne kan i øvrigt leveres med et praktisk montagebeslag.

Vi rådgiver dig altid gerne, så du kan finde den bedst mulige løsning til dine behov. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Vi tager gerne en snak om vores kalorifereog andre varmeløsninger, som du kan få til konkurrencedygtige priser. Hvis du vil høre mere, så kontakt os på telefon: +45 9748 5300, eller send en mail til: info@airheat.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og en god pris til dig.​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Skriv til os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Praktisk info

AIRHEAT A/S

Idom Kirkevej 1,
​​7500 Holstebro

CVR: 10327903

​Hvad leder du efter?

Bank info​

Faktura skal altid sendes til faktura@airheat.dk

​EAN nr. 5797200045683

Bank information:

Hvidbjerg Bank Reg. nr.: 7500 Kontonr.: 1568957

IBAN-nr.:

DK3775000001568957 Swift-kode: HVBADK21

Vi er stolte sponsor og støtter

​Vi er medlem af